Warta

  • HPHT DIAMOND

    Detil Gancang Ngaran Jinis: GIGAJEWE Nomer Modél: HPHT Inten Karat Berat: 1ct Bodas Emas Warna: D Inten Potong: Kacida Banget: Bodas Hardness: 10 Moh Tempat Asal: Zhejiang, Cina Jenis Jenis: Sintétik (lab nyiptakeun) Sertipikat Inten: IGI Warna Fancy Inten: bla biru konéng ...
    Maca deui
  • HPHT & CVD Inten

    Intan anu didamel di laboratorium, henteu ditambang ti bumi. Ieu sanés knockoffs, sanés sanés Cubic Zircon, sanés sanés Kristal. Aranjeunna Inten Kimia sami sareng bumi bumi anu nyatakeun, Komisi Perdagangan Federal usum panas ieu 2018, kecuali aranjeunna ...
    Maca deui
  • CVD DIAMOIND

    Detil Gancang Ngaran Jinis: GIGAJEWE Nomer Modél: Beurat Karat CVD Berat: 1.02ct Warna Inten Bodas: D Inten Potong: Kacida Banget: Bodas, PINK Hardness: 10 Moh Tempat Asal: Zhejiang, Cina Jenis Jenis: Synthetic (lab didamel) Inten Sertipikat: IGI Inten Warna Inten: Y ...
    Maca deui
  • Naon Moissanite

    Gemster Misterius: Moissanite Lima puluh rébu taun ka pengker, hiji meteorit murag ka langit sareng murag ka Arizona, ngabentuk kawah raksasa dina permukaan, 570 suku jero sareng mil diaméterna. Sababaraha lebu meteorit ogé sumebar di gurun. Dina taun 1893, ahli kimia Perancis Nobel Laureate Dr. Henri M ...
    Maca deui
  • Produk Anyar

    NO.1 Bahan: Bentuk Moissanite: Warna Marquise: D kajelasan: VVS1 Potong: ITEM Alus NO: GM-MaWD NO.2 Bahan: Bentuk Moissanite: Warna Triliun: D kajelasan: VVS1 Potong: Alus ITEM NO: GM -...
    Maca deui
  • Paméran perusahaan

    2019 GIGAJEWE ngiringan paméran perhiasan internasional. Pameran Perhiasan di Hong Kong
    Maca deui