HPHT & CVD Inten

  • HPHT CRUSHING DRILL

    HPHT KRUSHING DRILL DRIL

    Ngaran merek: GIGAJEWE
    Nomer Modél: HPHT
    Beurat Karat Beurat: 1ct
    Warna Inten Bodas: D
    Intan Potong: Alus
    Warna: Bodas
    Teu karasa: 10 Moh
    Tempat Asal: Zhejiang, Cina
    Jenis Inten: Sintétik (lab didamel)
    Sértipikat Inten: IGI
    Warna Fancy Inten: Koléksi biru konéng

  • HPHT BLUE

    HPHT BLUE

    Ngaran merek: GIGAJEWE
    Nomer Modél: HPHT
    Beurat Karat Beurat: 1ct
    Warna Inten Bodas: D
    Intan Potong: Alus
    Warna: Bodas
    Teu karasa: 10 Moh
    Tempat Asal: Zhejiang, Cina
    Jenis Inten: Sintétik (lab didamel)
    Sértipikat Inten: IGI
    Warna Fancy Inten: Koléksi biru konéng

  • HPHT WHITE

    HPHT PUTIH

    Ngaran merek: GIGAJEWE
    Nomer Modél: HPHT
    Beurat Karat Beurat: 1ct
    Warna Inten Bodas: D
    Intan Potong: Alus
    Warna: Bodas
    Teu karasa: 10 Moh

  • CVD SLICE

    CVD SLICE

    Ngaran merek: GIGAJEWE
    Nomer Modél: CVD
    Beurat Karat Inten: 1.02ct
    Warna Inten Bodas: D
    Intan Potong: Alus
    Kelir: Bodas, PINK
    Teu karasa: 10 Moh
    Tempat Asal: Zhejiang, Cina
    Jenis Inten: Sintétik (lab didamel)
    Sértipikat Inten: IGI
    Warna Fancy Inten: bla biru konéng

  • CVD

    CVD

    Ngaran merek: GIGAJEWE
    Nomer Modél: CVD
    Beurat Karat Inten: 1.02ct
    Warna Inten Bodas: D
    Intan Potong: Alus
    Kelir: Bodas, PINK
    Teu karasa: 10 Moh

    Tempat Asal: Zhejiang, Cina
    Jenis Inten: Sintétik (lab didamel)
    Sértipikat Inten: IGI
    Warna Fancy Inten: bla biru konéng