HPHT BLUE

Katerangan Singkat:

Ngaran merek: GIGAJEWE
Nomer Modél: HPHT
Beurat Karat Beurat: 1ct
Warna Inten Bodas: D
Intan Potong: Alus
Warna: Bodas
Teu karasa: 10 Moh
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Jenis Inten: Sintétik (lab didamel)
Sértipikat Inten: IGI
Warna Fancy Inten: Koléksi biru konéng


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Rincian Gancang

Ngaran merek: GIGAJEWE

Nomer Modél: HPHT

Beurat Karat Beurat: 1ct

Warna Inten Bodas: D

Intan Potong: Alus

Warna: Bodas

Teu karasa: 10 Moh

Tempat Asal: Zhejiang, Cina

Jenis Inten: Sintétik (lab didamel)

Sértipikat Inten: IGI

Warna Fancy Inten: Koléksi biru konéng

Juru Intan: VVS1

Peringkat Inten: Inten dieusi

Ngaran Produk: inten HTHP

Pembungkusan & Pangiriman

Ngajual Unit:

Tanda barang

Ukuran pakét tunggal:

10X10X5 cm

Beurat kasar tunggal:

0,100 kg

Jenis Pakét:

1. dibungkus dina kantong vakum atanapi kantong poli. 2. dibungkus dina hal plastik sareng karton. 3. salaku paménta urang anu mésér.

Waktos prosés :

Kuantitas (Carats) 1 - 10 > 10
Est. Waktos (dinten) 3 Rundingan

HPHT, atanapi suhu tinggi sareng katalisis tekanan, nyirikeun lingkungan alami dimana intan nyiptakeun 150 kilométer di handap beungeut. Dina hawa sareng tekenan anu luhur - sakitar 2,000 derajat Celsius sareng 5,8 atmosfir - struktur kristal inten ieu misshifted, atanapi grafit alit dianggo pikeun inten sintétis. bahanna sami sareng inten alami anu dipasihan prioritas pikeun karbon.This inténsif jawa inten ampir henteu jelas dina kualitas tina intan alami.

HPHT & CVD Inten

Intan anu didamel di laboratorium, henteu ditambang ti bumi. Ieu sanés knockoffs, sanés sanés Cubic Zircon, sanés sanés Kristal. Aranjeunna Inten Kimia sami sareng mitra bumi anu dinyatakeun, Komisi Perdagangan Federal usum panas ieu 2018, kecuali dibédakeun kirang langkung 40% kirang ti Inten Mined.

Naon ari inten CVD. .

Inten CVD (Deposisi uap Kimia) mangrupikeun météter tiasa dianggo ngahasilkeun inten sintétis ku nyiptakeun kaayaan, dipikabutuh pikeun atom karbon dina gas pikeun netep dina substrat dina bentuk kristal, inten héjo pisan.

Inten CVD kami nyaéta kristal inten tunggal anu murni, sampurna, jinis inten IIa.

Palanggan kami mangrupikeun kakuatan nyetir, anu hartosna yén kami pribadi sareng inten CVD kami didamel khusus. Ieu nilai konci urang.

HPHT (Tekanan Suhu Tinggi) Intan

HPHT (High Pressure High Suhu) Inten meniru cara intenna ngahasilkeun sacara alami jeroeun kerak bumi. Mesin khusus dianggo pikeun ngadamel tekanan tina ampir 60.000 atmosfir sareng suhu 2,500 derajat Celsius pikeun mimitian ku intan HPHT. Sél pertumbuhan khusus anu ngandung unsur anu dipikabutuh pikeun ngembangkeun inten sapertos grafit saring pisan sareng campuran katalis anu diwangun ku logam sareng bubuk dipelakan kana kamar HPHT dimana suhu konsisten naék dugi ka 1,300 Derajat Celsius sareng langkung ti 50,000 atmosfir tekanan diterapkeun. Katalis jero sél ngarobah sél tina padet kana bentuk molten.

Dina sababaraha poé sareng anggeus sababaraha kaayaan, patepakan. Ieu peryogi sababaraha dinten sareng ngamungkinkeun atom karbon ngawangun dina siki atom. Sél dipiceun tina mesin HPHT ngan upami dianggap mastikeun yén daur kamekaran parantos réngsé.

Kami produsén sareng produsén: Inten Lab-Tumbuh, Inten Léngsér Ruang Kimia, Inten HPHT.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •