GIGAJEWE Jumlah 1.0ct EF Héjo VVS1 Hébat Bagian Énténg Diuji Inten Lulus Moissanite 925 Perhiasan Perhiasan Perak

Katerangan Singkat:

LAB-GROWN DIAMOND
PELUANG MOISSANITE
Ukuran batu dasar: 4.5mm + 2X4.0mm
Jenis Tata: Prong Setting
Withsidestones: Teu aya
Bahan Cincin: 925 Pérak Pelapis Plat multi-lapisan
Jumlah beurat: 2.0g (Perkiraan)
ITEM Nomer GMSR-020GW


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

GIG210

GIG744

Mainstone
0.8ct Moissanite
Héjo F Warna
Buleud Potong
Catetan: aya kasalahan sakedik dina ukur manual
TAPI TAPI
Inten potongan buleud nyaéta bentuk inten anu pang populerna, Alatan mékanika bentukna, Inten buleud umumna langkung unggul pikeun bentuk inten mewah dina pantulan anu ditangtoskeun, ningkatkeun poténsi kacaangan.
GIGAJEWE boga téknologi produksi bahan baku sareng alat motong inten, désainer perhiasan fashionable sareng tukang perhiasan anu saé. Teu kawas produsén mékanis anu sanés, urang keukeuh dina motong manual pikeun mastikeun yén unggal produk anu paling narik sareng sampurna.

GIG1037
100% Lulus Tes Inten

GIG1069

Bungkusan Kain sareng Kain,
Terang sareng Ramah Lingkungan

Moissanite gaduh gravitasi khusus ngeunaan 3.22 sareng Inten tina 3,52. Numutkeun ka cut cut Inten standar, nalika diaméterna nyaéta 6,5mm, Inten umumna beuratna 200mg (1ct), The Moissanite anu ngan ukur 160mg (0.9ct).

Moissanite dihasilkeun dumasar kana ukuran Inten baku, beurat anu dituduhkeun nyaéta beurat standar tina Inten anu pakait, pikeun rujukan ukur, ieu sanés beuratna, beurat saleresna kanggo Moissanite kurang tina beurat anu dituduhkeun, nyaéta, 88% -90% ku beurat anu dituduhkeun.

gial1709

q

Dina taun 1904, Dr. Henri Moissan mendakan mineral ieu dina kawah Arizona, bahan tina rohangan luar anu ampir teu karasa sareng kajayaan sapertos intan anu diproduksi ku alam di bumi.
Dinten ayeuna, urang parantos tiasa nganggo téknologi luhur pikeun nyiptakeun permata hébat ieu. pikeun ngamungkinkeun deui jalma-jalma pikeun ménta permata anu langgeng sareng berkilauan anu henteu deui mahal.
Kami ngahasilkeun warna anu lengkep sareng rupa-rupa warna tina CDV inten, HPHT sareng Moissanite, sareng diatur dina sababaraha jinis perhiasan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •