GIGAJEWE Moissanite 1ct 5.5mm + 2X3.5mm Bunder Potongan Konéng konéng 925 Pérak Emas Emas lapisan lapisan

Katerangan Singkat:

LAB-GROWN DIAMOND
PELUANG MOISSANITE
Ukuran batu dasar: 5,5mm
Jenis Tata: Prong Setting
Withsidestones: ZirconX23Pieces
Bahan Cincin: 925 Pérak Pelapis Plat multi-lapisan
Total beurat: 4.6g (Approximation)
ITEM Nomer GMSR-008W


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

GM576

GM576

Mainstone
0.6ct Moissanite
F warna
Buleud Potong
Catetan: aya kasalahan sakedik dina ukur manual
TAPI TAPI
Inten potongan buleud nyaéta bentuk inten anu pang populerna, Alatan mékanika bentukna, Inten buleud umumna langkung unggul pikeun bentuk inten mewah dina pantulan anu ditangtoskeun, ningkatkeun poténsi kacaangan.

GIGAJEWE boga téknologi produksi bahan baku sareng alat motong inten, désainer perhiasan fashionable sareng tukang perhiasan anu saé. Teu kawas produsén mékanis anu sanés, urang keukeuh dina motong manual pikeun mastikeun yén unggal produk anu paling narik sareng sampurna.

GM869
100% Lulus Tes Inten

GMSR-010Y
Bungkus kertas sareng lawon,
lampu sareng ramah lingkungan

Moissanite gaduh gravitasi khusus ngeunaan 3.22 sareng Inten tina 3,52. Numutkeun ka cut cut Inten standar, nalika diaméterna nyaéta 6,5mm, Inten umumna beuratna 200mg (1ct), The Moissanite anu ngan ukur 160mg (0.9ct).

Moissanite dihasilkeun dumasar kana ukuran Inten baku, beurat anu dituduhkeun nyaéta beurat standar tina Inten anu pakait, pikeun rujukan ukur, ieu sanés beuratna, beurat saleresna kanggo Moissanite kurang tina beurat anu dituduhkeun, nyaéta, 88% -90% ku beurat anu dituduhkeun.

gial1709

q

Ninggang unggal batu anu dihasilkeun ku GIGAJEWE bakal aya ukiran laser kalayan nomer séri anu unik, kalayan sertipikat BIA anu lengkep pikeun ngadukung inpormasi online.
Bentukna sampurna cocog pisan pikeun nyieun perhiasan logam mulia, anu pantes kumpulan sareng apresiasi anjeun.

Dina taun 1904, Dr. Henri Moissan mendakan mineral ieu dina kawah Arizona, bahan tina rohangan luar anu ampir teu karasa sareng kajayaan sapertos intan anu diproduksi ku alam di bumi.
Dinten ayeuna, urang parantos tiasa nganggo téknologi luhur pikeun nyiptakeun permata hébat ieu. pikeun ngamungkinkeun deui jalma-jalma pikeun ménta permata anu langgeng sareng berkilauan anu henteu deui mahal.
Kami ngahasilkeun warna anu lengkep sareng rupa-rupa warna tina CDV inten, HPHT sareng Moissanite, sareng diatur dina sababaraha jinis perhiasan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •