GIGAJEWE D Warna Pikeun Énergi Trilyun Potong Moissanite Leungitkeun Inten Pas Éster Tés Batu Pikeun Barang Perhiasan

Katerangan Singkat:

LAB-GROWN DIAMOND
PILIHAN MOISSANITE
Bahan: Moissanite
Bentuk: Triliun
Warna: D (Bodas Top)
Kajelasan: VVS1
Motong: PELANGSAAN


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

gil208
gil836

Catetan: Aya kasalahan tina 0.1mm-0.2mm dina diménsi sareng ukur ukuran manual. Supaya pakait sareng ukuran inten, beurat produk dituduhkeun salaku beurat inten. Kusabab Moissanite éta langkung hampang tibatan inten, beurat Moissanite leresna beurat inten dikali 0.9.
KAPUTUP TAPI
Potong triliun nyaéta potongan hibrid sareng tilu sisi lempeng atanapi rada melengkung. Upami rasio cut khusus dugi, inten segitiga bakal langkung terang sareng jelas.

gil1131

GIGAJEWE boga téknologi produksi bahan baku sareng alat motong inten, désainer perhiasan fashionable sareng tukang perhiasan anu saé. Teu kawas produsén mékanis anu sanés, urang keukeuh dina motong manual pikeun mastikeun yén unggal produk anu paling narik sareng sampurna.

Moissanite gaduh gravitasi khusus ngeunaan 3.22 sareng Inten tina 3,52. Numutkeun ka cut cut Inten standar, nalika diaméterna nyaéta 6,5mm, Inten umumna beuratna 200mg (1ct), The Moissanite anu ngan ukur 160mg (0.9ct).

Moissanite dihasilkeun dumasar kana ukuran Inten baku, beurat anu dituduhkeun nyaéta beurat standar tina Inten anu pakait, pikeun rujukan ukur, ieu sanés beuratna, beurat saleresna kanggo Moissanite kurang tina beurat anu dituduhkeun, nyaéta, 88% -90% ku beurat anu dituduhkeun.

gil1517
q
gil1411

100% Lulus Tes Inten

ghvghj
Bungkusan Leres Aman sareng Dipasang
Multi Nagara Bebas Gratis

Ninggang unggal batu anu dihasilkeun ku GIGAJEWE bakal aya ukiran laser kalayan nomer séri anu unik, kalayan sertipikat BIA anu lengkep pikeun ngadukung inpormasi online sampurna bentukna cocog pikeun nyieun perhiasan logam mulia, anu pantes koleksi sareng apresiasi anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •