D Warnana 1-3ct VVS1 Babak Moissanite

Katerangan Singkat:

Bahan: Moissanite
Wangun: Babak
Kelir: D
Kajelasan: VVS1
Motong: PELANGSAAN


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

vvs2

vvs931

Catetan: Aya kasalahan tina 0.1mm-0.2mm dina diménsi sareng manual ukur ukur.In line pakait sareng ukuran inten, beurat produk dituduhkeun salaku beurat inten. Kusabab Moissanite éta langkung hampang tibatan inten, beurat Moissanite leresna beurat inten dikali 0.9.

TUTUP
Inten potongan buleud nyaéta bentuk inten anu pang populerna, Alatan mékanika bentukna, Inten buleud umumna unggul pikeun bentuk inten mewah dina pantulan anu ditangtoskeun, ningkatkeun poténsi kacaangan poténsial.
GIGAJEWE ngagaduhan produksi bahan atah sareng téknologi motong, désainer perhiasan bergaya sareng tukang perhiasan anu saé pikeun mastikeun yén unggal produk mangrupikeun anu paling kagum sareng sampurna, sareng urang daék narima kustomisasi pribadi anjeun.

Pelanggan Dear, Moissanite langkung ringan tibatan Inten, jadi Moissanite dipotong kana 1 karat ukuran Inten, beuratna kirang langkung 0,9 carats.We ngahasilkeun anu paling lengkep sareng rupa-rupa warna tina CDV inten, HPHT sareng Moissanite, sareng diatur dina sababaraha jinis perhiasan. Upami anjeun butuh batu berwarna sanés, mangga ngahubungi kami sareng kami tiasa ngaropea batu warna anu anjeun pikahoyong.

Dina taun 1904, Dr. Henri Moissan mendakan mineral ieu dina kawah Arizona, bahan ti luar angkasa anu ampir teu karasa sareng kajagaan sami sareng intan anu diproduksi ku alam di bumi.Today, urang parantos tiasa nganggo téknologi tinggi pikeun nyiptakeun permata hébat ieu. pikeun ngamungkinkeun deui jalma-jalma pikeun ménta permata anu langgeng sareng berkilauan anu henteu deui mahal.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •