GIGAJEWE D Warna Bantal Éntus cut Moissanite Loos Inten Pas Éster Tés Batu Kanggo Barang Perhiasan

Katerangan Singkat:

LAB-GROWN DIAMOND
PILIHAN MOISSANITE
Bahan: Moissanite
Bentuk: Bantal
Warna: D (Bodas Top)
Kajelasan: VVS1
Motong: PELANGSAAN


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

dfa

dfa

Catetan: Aya kasalahan tina 0.1mm-0.2mm dina diménsi sareng ukur ukuran manual. Supaya pakait sareng ukuran inten, beurat produk dituduhkeun salaku beurat inten. Kusabab Moissanite éta langkung hampang tibatan inten, beurat Moissanite leresna beurat inten dikali 0.9.
CUSHION CUT
Inten cut cushion dirujuk salaku potongan tambang anu lami ngagabungkeun potongan bujur sareng juru bunder, siga bantal (ku kituna nami). Standar pikeun bantal dipotong béda-béda langkung seueur wangun anu sanés, sareng rasa pribadi bakal ngarahkeunnana pilihan. Sanaos sacara umum kirang cemerlang tibatan intan buleud, bantal motong inten sering ngagaduhan seuneu anu langkung saé, anu mangrupikeun bandingna.

gial1321

GIGAJEWE boga téknologi produksi bahan baku sareng alat motong inten, désainer perhiasan fashionable sareng tukang perhiasan anu saé. Teu kawas produsén mékanis anu sanés, urang keukeuh dina motong manual pikeun mastikeun yén unggal produk anu paling narik sareng sampurna.

Moissanite gaduh gravitasi khusus ngeunaan 3.22 sareng Inten tina 3,52. Numutkeun ka cut cut Inten standar, nalika diaméterna nyaéta 6,5mm, Inten umumna beuratna 200mg (1ct), The Moissanite anu ngan ukur 160mg (0.9ct).

Moissanite dihasilkeun dumasar kana ukuran Inten baku, beurat anu dituduhkeun nyaéta beurat standar tina Inten anu pakait, pikeun rujukan ukur, ieu sanés beuratna, beurat saleresna kanggo Moissanite kurang tina beurat anu dituduhkeun, nyaéta, 88% -90% ku beurat anu dituduhkeun.

gial1709

q

gial1603

100% Lulus Tes Inten

gial1703

Bungkusan Leres Aman sareng Dipasang
Multi Nagara Bebas Gratis

Ninggang unggal batu anu dihasilkeun ku GIGAJEWE bakal aya ukiran laser kalayan nomer séri anu unik, kalayan sertipikat BIA anu lengkep pikeun ngadukung inpormasi online sampurna bentukna cocog pikeun nyieun perhiasan logam mulia, anu pantes koleksi sareng apresiasi anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •