Taros Kami

Ningbo Yinzhou Jujia Electronic Technology Co., Ltd.

Alamat

710 Gedong Dunya Venture, No. 10, Jalan 8, Jalan Dongjiao, Jalan Dongsheng, Kacamatan Yinzhou, Kota Ningbo, Propinsi Zhejiang

Telepon

0574-87061978
+ 86-13429366424

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten
Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami