Tentang Kami

KAMI

SYARIKAT

Profil Perusahaan

Merek GIGAJEWE mimiti taun 2010. Kami komitmen nyiptakeun inten anu tumuwuh ku laboratorium ampir teu aya karasa sareng kajayaan anu sami sareng intan, sareng ngajantenkeun perhiasan, ku kituna langkung seueur jalma gaduh permata sapertos langkung handap.

4

produk utama

Perusahaan kami parantos lami kalibet dina produksi sareng motong bahan baku atah sintétis kualitas luhur sapertos CVD, HPHT, MOISSANITE, sareng sajabana Produk anu diékspor ka pasar internasional.

1

Tim kami

Kami gaduh pemprosesan sareng produksi pangsaéna sareng kakuatan teknis anu paling maju di China, ngagaduhan reputasi anu saé sareng kapercayaan para nasabah ti pangrojong sareng di luar negeri.

2

Téknologi urang

Dinten ayeuna, urang gaduh téknologi produksi bahan baku sareng alat motong inten, désainer perhiasan anu bergaya sareng tukang perhiasan anu saé. Teu kawas produsén mékanis sanésna, urang tetep taat pikeun motong manual pikeun mastikeun yén unggal produk sampurna sareng bersinar.