6ec

Merek GIGAJEWE mimiti taun 2010. Kami komitmen nyiptakeun inten anu tumuwuh ku laboratorium ampir teu aya karasa sareng kajayaan anu sami sareng intan, sareng ngajantenkeun perhiasan, ku kituna langkung seueur jalma gaduh permata sapertos langkung handap.

  • GIGAJEWE D Colour Excellent Trillion Cut Moissanite Loose Diamond Pass Tester Gems Stone For Jewelry making
  • D Color 1-3ct VVS1 Round Moissanite
  • GIGAJEWE Moissanite 1ct 5.5mm+2X3.5mm Round Cut Yellow Color 925 Silver Ring Gold Multi-layer Plated
  • GIGAJEWE Total 1.0ct EF Green VVS1 Round Excellent Cut Diamond Test Passed Moissanite 925 Silver Ring Jewelry
  • HPHT BLUE